8. Српски покрет Двери - Демократска странка Србије -Патриотски блок


Александар Јаковљевић

кандидат за одборника

Координатор омладине Српског покрета Двери у Шапцу


Ставови

Шабац је град свих људи који у њему живе, овај град није ничије приватно власништво. Морамо да станемо на пут онима који вам прете отказом и онима који вас уцењују да посао никад нећете добити. Све њих који вас зарад свог личног интереса стављају на последње место, а сете вас се само пред изборе, после којих грабе, отимају, краду, морамо заједно да пошаљемо у пензију.Политичка активност

За време студирања колега из школе га упознаје са политичким радом Покрета Двери. Породична политика, српски национални интерес и жеља за променом политичке генерације која годинама уназад уништава Србију изузетно му привлаче пажњу. Почетком 2014. године активно се укључује у рад шабачког повереништва, тада још увек покрета ,,Двери''. После пререгистрације покрета у странку и промене назива у Српски покрет Двери, управа Повереништва Српског покрета Двери из Шапца га поставља за координатора омладине Двери у Шапцу.

doktor

Aлександар Јаковљевић (1989.)

  • Године 2008. завршио је средњу - Стручну хемијску и текстилну школу у Шапцу. Исте године се уписао на Високу технолошку школу струковних студија, такође у Шапцу. У новембру 2012. године дипломирао и добио звање струковног инжењера технологије.
  • Ожењен, ради у спортској кладионици од 2010.
  • email: aleksandarjakovljevic1989@gmail.com


doktor